Servicii

CHIRURGIE

CHIRURGIE

*Există posibilitatea plății în rate a tratamentului.   
Detalii
Estetică

Estetică

Estetica dentară acoperă tot ce e menit să-ți facă zâmbetul mai frumos! Un zâmbet îngrijit cu meticulozitate este un zâmbet oferit mai des. Vrem să te vedem zâm...
Detalii
Tratamente

Tratamente

Serviciile si tratamentele noastre au fost gandite asa ca sa acopere cele mai relevante si mai frecvente nevoi sau probleme stomatologice cu care te-ai putea confrunta, de la tratamentul a...
Detalii
Pedodonție

Pedodonție

Profilaxia și tratamentul afecțiunilor specifice dentiției temporare sau a dentiției permanente la adolescent necesită o abordare diferită față de cele ale adulților. Îngrijirea conști...
Detalii

ECHIPA DENT PARK

Adrian Croitoru

Adrian Croitoru

Medic Specialist in Protetica si Estetica Dentaraa

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "N. Testemitanu" Facultatea de Stomatologie. Specializari in Estetica Dentara  Italia "Master Educational Group" Dr Domenico Massironi & Carlo Ghezzi Specializari in Estetica Dentara  Ukraine "MVision Study & Resort" Nazaryi Mykhaylyuk. Congresse Bredent Germania.
Mariana Pavalescu

Mariana Pavalescu

Specialist Pedodontie

A Absolvit Universitatea de Medicina si  "Titu Maiorescu" Facultatea de Stomatologie
Adelina Mihaela  Ilie

Adelina Mihaela Ilie

Specialist Pedodontie

Universitatea de Medicina Si Farmacie " Carol Davila" Facultatea de Stomatologie.
Iurii Baidaus

Iurii Baidaus

Specialist Ortodontie

A Absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "N. Testemitanu" Facultatea Stomatologie. Specializari in Ortodontie Viena.
Victor Ghiuta

Victor Ghiuta

Specialist in Endodontie la Microscop

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Facultatea de Stomatologie. Cursuri Specializate in Endodontie.
Elena Florea

Elena Florea

Asistent

Raluca Cotoi

Raluca Cotoi

Asistent

De ce noi?

Te numeri poate și tu printre cei atât de îngrijorați de vizita la dentist, încât o amânați la nesfârșit. Din păcate, evitarea tratamentului nu va însemna numai tratamente mai complicate în viitor ci și alte potențiale complicații pentru dumneavoastră.

Clinica moderna

Clinica stomatologica Dent Park este dotata cu tehnologie moderna de ultima generatie, camera speciala pentru sterilizare si aparat de radiologie.

Profesioniști

De la prima vizită în clinica dentară Dent Park, te vei întalni cu o atmosferă relaxantă și cu profesioniști. Vrem ca fiecare pacient să cunoască ce înseamnă medicina dentară în România.

Plata în rate

Tratamentul începe imediat, nu este nevoie de plată în avans. Până la 59 luni de rambursare. Rambursare fixă!

Tehnologie Modernă

Aparatura modernă disponibilă în cadrul Dent Park ne permite realizarea tuturor manoperelor stomatologice în cabinetele noastre: implant dentar, lucrări protetice, aparate dentare, estetică sau albire dentară, etc.

Confort

Pilonul nostru de bază este confortul pacienților. Ne străduim să vă oferim cea mai bună îngrijire dentară pentru confortul dumneavoastră. De la chirurgie maxilo-facială, la cosmetică dentară, ne asigurăm mereu să aveți un zambet luminos pe față.

Calitate

Pentru a livra servicii de cea mai înaltă calitate, pregatirea la nivel profesional trebuie completată cu o bună relație medic-pacient. Aici veți regăsi îmbinarea perfectă dintre o atmosferă relaxantă, profesionalism și servicii medicale de ultimă oră.