Garantie

Clinica Dentpark  ofera pacienților săi o experiență unică prin calitatea actului medical. Utilizam aparatură modernă, materiale de înaltă calitate și tehnici digitale si performante, putem oferi pacienților noștri garanții pentru tratamentele protetice și conservative efectuate în clinică.

Garanția o acordăm conform legii 449/2003 tuturor tratamentelor efectuate.

Indicatii pentru respectarea conditii de garantie!

Pacientul se va prezenta anual la două ședințe de igienizare dentară, control  și va urma indicatiile de îngrijire.

Lucrările efectuate să nu fie degradate prin tratamente stomatologice ulterioare efectuate in alte clinici, sau de alti specialisti sau cauzate de traumatisme la nivelul maxilarelor sau a gingiilor.

Lucrările protetice executate beneficiază de garanție integrală atât din partea clinicii cât și a laboratorului, conform legislației in vigoare.

 

Tratamentul prin Implant Dentar.

Garanția tratamentelor prin implant dentar este valabilă numai în cazul în care toate etapele de tratament, chirurgical și protetic, au fost efecutate în clinica Dentpark. Pacienții se prezintă la controalele periodice obligatorii și nu intervin accidente majore și boli sistemice care afectează starea generală a organismului.

Garanția se acordă:

Pentru obturații din compozit, beneficiați de garanție de 5 ani.

Punțile și coroanele metalo-ceramice au garanție de 3 ani.

Punțile și coroanele ceramice pe zirconiu beneficiază de garanție de 5 ani.

Pentru punți și coroane integrale din zirconiu vă oferim garanție de 5 ani.

Implantul dentar are garanție de 10 ani, dupa încheierea cu succes a osteointegrării.

Fațetele dentare ceramice au o garanție de 5 ani, în asociere cu gutiera de protecție nocturnă.

Protezele acrilice parțiale și totale au  o garanție de 2 ani, excluzând fracturile accidentale, pierderea protezelor, manevrarea defectuoasă a sistemelor de prindere.

Durata de exploatare a lucrărilor realizate poate fi însă mult mai îndelungată, dacă sunt respectate recomandările de igienă și masticație oferite de medic la finalul tratamentului. 

Nerespectarea recomandărilor duce la pierderea sau reducerea garanției..

Odată respectate recomandările noastre, garanția se menține și dumneavoastră veți beneficia tot timpul de zâmbetul pe care vi-l doriți!

Adrian Croitoru

Adrian Croitoru

Medic Specialist in Protetica si Estetica Dentaraa

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "N. Testemitanu" Facultatea de Stomatologie. Specializari in Estetica Dentara  Italia "Master Educational Group" Dr Domenico Massironi & Carlo Ghezzi Specializari in Estetica Dentara  Ukraine "MVision Study & Resort" Nazaryi Mykhaylyuk. Congresse Bredent Germania.
Mariana Pavalescu

Mariana Pavalescu

Specialist Pedodontie

A Absolvit Universitatea de Medicina si  "Titu Maiorescu" Facultatea de Stomatologie
Adelina Mihaela  Ilie

Adelina Mihaela Ilie

Specialist Pedodontie

Universitatea de Medicina Si Farmacie " Carol Davila" Facultatea de Stomatologie.
Iurii Baidaus

Iurii Baidaus

Specialist Ortodontie

A Absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "N. Testemitanu" Facultatea Stomatologie. Specializari in Ortodontie Viena.
Victor Ghiuta

Victor Ghiuta

Specialist in Endodontie la Microscop

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Facultatea de Stomatologie. Cursuri Specializate in Endodontie.
Elena Florea

Elena Florea

Asistent

Raluca Cotoi

Raluca Cotoi

Asistent

De ce noi?

Te numeri poate și tu printre cei atât de îngrijorați de vizita la dentist, încât o amânați la nesfârșit. Din păcate, evitarea tratamentului nu va însemna numai tratamente mai complicate în viitor ci și alte potențiale complicații pentru dumneavoastră.

Clinica moderna

Clinica stomatologica Dent Park este dotata cu tehnologie moderna de ultima generatie, camera speciala pentru sterilizare si aparat de radiologie.

Profesioniști

De la prima vizită în clinica dentară Dent Park, te vei întalni cu o atmosferă relaxantă și cu profesioniști. Vrem ca fiecare pacient să cunoască ce înseamnă medicina dentară în România.

Plata în rate

Tratamentul începe imediat, nu este nevoie de plată în avans. Până la 59 luni de rambursare. Rambursare fixă!

Tehnologie Modernă

Aparatura modernă disponibilă în cadrul Dent Park ne permite realizarea tuturor manoperelor stomatologice în cabinetele noastre: implant dentar, lucrări protetice, aparate dentare, estetică sau albire dentară, etc.

Confort

Pilonul nostru de bază este confortul pacienților. Ne străduim să vă oferim cea mai bună îngrijire dentară pentru confortul dumneavoastră. De la chirurgie maxilo-facială, la cosmetică dentară, ne asigurăm mereu să aveți un zambet luminos pe față.

Calitate

Pentru a livra servicii de cea mai înaltă calitate, pregatirea la nivel profesional trebuie completată cu o bună relație medic-pacient. Aici veți regăsi îmbinarea perfectă dintre o atmosferă relaxantă, profesionalism și servicii medicale de ultimă oră.