Cazul pacientului M

Blog

Pacientul M., în vârstă de 61 de ani, a venit în clinica Dent Park după ce fusese refuzat de alte clinici din pricina problemelor sale de sănătate. M. se afla sub tratament pentru ciroză hepatică în stadiu incipient, prezenta o extirpare de rinichi realizată în urmă cu 2 ani și avea proteză dentară mobilă.

  1. își dorea să zâmbească din nou fără griji, iar proteza mobilă nu doar că nu îi oferea această posibilitate, ci îi crea o mulțime de neplăceri.

Mai mult decât atât, M. suferea de o atrofiere severă a osului maxilar, survenită în urma anilor în care rădăcinile dinților nu au susținut osul. Astfel, inserarea implanturilor dentare devenise aproape imposibilă.

  1. nu mai avea nicio speranță atunci când ne-a vizitat în clinică, nu credea că va mai putea zâmbi așa cum își dorește, cum nici nu mai visa să scape de grija protezei mobile.
  2. Specialiștii Dent Park au ascultat povestea lui M. și au decis să formeze o echipă interdisciplinară alături de un medic cardiolog, urolog și generalist pentru a fi în totalitate siguri că îi oferă pacientului o soluție de tratament sigură, cu rezultate garantate. Din fericire, în urma consulturilor profesionale și investigațiilor medicale amănunțite, pacientul a fost declarat apt pentru a suporta intervenția chirurgicală.Având în vedere situația clinică a pacientului, medicii Dent Park au optat pentru un implant multiplu All on 6, care să ofere dantura unei întregi arcade cu doar 6 implanturi inserate strategic. Această soluție nu a fost doar mai puțin invazivă decât inserarea unor implanturi individuale, ci și eficientă din punct de vedere al timpului și recuperării post-intervenție
Achita in rate